Drogprevenciós Munkacsoport

MOZAIK kortárssegítő képzés indul
2014. január 16. 

A Drogprevenciós Munkacsoport szervezésében 2014. január 25-től kortárssegítő képzés indul a „Szabadság, egyenlőség, párkapcsolat - Egészségfejlesztő ifjúsági program a Pécsi kistérségben” című projekt keretén belül, az EGT/Norvég Civil Támogatási Alap támogatásával.

Ha 14-16 év közötti fiatal vagy és szeretnél részt venni a képzésen, akkor töltsd ki a mellékelt jelentkezési lapot és juttasd el hozzánk e-mailben ( Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), vagy személyesen az Alternatíva Ifjúsági Irodába.

MOZAIK jelentkezési lap

A 6+4 alkalmas, elméleti és gyakorlati részből álló képzés az alábbi témákat dolgozza fel: kommunikációs alapismeretek; drogok hatásai, ártalmai, drogprevenció; iskolai zaklatás és megelőzése; párkapcsolati konfliktusok; emberi és gyermeki jogok kérdésköre; emberkereskedelem megelőzése; médiatudatosság; stressz, stresszkezelés; közösségi munka, önkéntesség, rendezvényszervezési ismeretek; stb.

A képzés a kortárssegítők által szervezett közösségi akcióval zárul 2014. márciusában.
A képzés során étkezést biztosítunk.

Jelentkezés:

- Személyesen: Alternatíva Ifjúsági Iroda
Új Forrás Üzletház, mélyföldszint (7621 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky u. 9.)
- E-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
ncta logosor